31. 10. 2014.

Promocija i potpisivanje novog albuma Đure i Mornara, "Alegria"


Sa zadovoljstvom vas pozivamo da u sredu 05. novembra sa početkom od 18h prisustvujete zvaničnoj promociji i potpisivanju novog albuma Đure i Mornara, koji nosi naziv ’’Alegria’’.  Promocija će se održati u Multimedia Music Record Store-u, koji se nalazi u okviru knjižare Vulkan u tržnom centru Ušće na II spratu.

’’Alegria’’  na portugalskom znači radost i sjajan je naziv za album, pošto Đura i Mornari svojom muzikom i pokušavaju da ljudima vrate radost života, podsete na davno zaboravljenu romantiku i onaj divni osećaj nostalgije ka nekim boljim vremenima. Na abumu se nalaze dueti sa Biljom Krstić, Prljavim Inspektorom Blažom, Sašom Jovanovićem, Sašom Dragićem, a poseban kuriozitet je obrada svima poznatog hita ’’Marina, Marina’’, koju je sa bendom otpevao Đorđe Marjanović, a ukoliko vam i to nije dovoljno onda će vas bez teksta svakako ostaviti pesma na kineskom jeziku.

Ovom prilikom vas pozivamo i da pratite našu Facebook stranicu, a sutra ćemo putem nje podeliti 10ak primeraka ovog sjajnog albuma. Vidimo se u Ušću.

Нема коментара:

Постави коментар