25. 5. 2014.

POETSKO-MUZIČKO VEČE STUDENATA FILOLOŠKOG FAKULTETA I FAKULTETA MUZIČKE UMETNOSTI „ČEMU UMETNOST U OSKUDNO VREME?“


nedelja, 25. maj u 19.00 Sala heroja Filološki fakultet u Beogradu


POZIVAMO SVE LJUDE DOBRE VOLJE NA DOBROTVORNO POETSKO-MUZIČKO VEČE STUDENATA FILOLOŠKOG FAKULTETA I FAKULTETA MUZIČKE UMETNOSTI "ČEMU UMETNOST U OSKUDNO VREME?"

Svedoci smo velikih nepogoda koje su u ovim danima zadesile Srbiju i sve njene građane, među kojima su i mnogi studenti našeg Fakulteta. Na našem Fakultetu već danima predano volontira veliki broj studenata. U želji da još više doprinesemo skupljanju pomoći, na jedan nama svojstven, umetnički način, ovim putem vas pozivamo na svečano dobrotvorno poetsko-muzičko veče, u saradnji sa Studentskim parlamentom Filološkog fakulteta, Studentskim parlamentom Fakulteta muzičke umetnosti, Dramskom sekcijom i horovima Filološkog fakulteta, kao i sa studentima sa raznih Katedara našeg i drugih fakulteta.
Program dobrotvorne poetsko-muzičke večeri podrazumevaće kratke nastupe mladih pesnika, recitatora iz Dramske sekcije i zainteresovanih profesora Filološkog fakulteta, koji bi recitovali autorsku i drugu poeziju; nastupe ansambala, orkestara, horova, bendova i solista sa oba fakulteta.
Cilj ovog okupljanja jeste prikupljanje novčane pomoći za postradale u poplavama i klizištima širom Srbije.
Dobrotvorno poetsko-muzičko veče održaće se u Sali heroja Filološkog fakulteta u Beogradu.

Нема коментара:

Постави коментар