27. 9. 2012.

RADIONICA SAVREMENOG POZORIŠTA / nova sezona

poziva zainteresovane za program edukacije


RADIONICA SAVREMENOG POZORIŠTA

oktobar 2012 – jun 2013.
Zgrada BIGZ-a, Bulevar Vojvode Mišića 17, VI sprat

RADIONICA SAVREMENOG POZORIŠTA je namenjena mladima koji žele da se upoznaju sa savremenim pozorištem kroz specifičan način rada PLAVOG pozorišta na edukaciji u oblasti glume i režije. Polaznici radionice će se, kroz kontinuirani program u trajanju od osam meseci, upoznati sa principima rada PLAVOG pozorišta, u teorijskom, ali ponajviše u praktičnom smlislu kroz niz kreativnih vežbi i zadataka.
Cilj RADIONICE SAVREMENOG POZORIŠTA je da mladim ljudima, nezavisno od toga da li žele da se profesionalno bave pozorištem, ili su jednostavno zainteresovani za posebnu vrstu ličnog i kreativnog iskustva, ponudi jednu viziju teatra kao mesta samoistraživanja, mesta komunikacije, prostora otvorenog uma, u kome se mogu reći neke važne stvari o sebi i svetu koji nas okružuje.
PLAVO pozorište postoji od 1995. godine i od samog početka svog rada neguje edukaciju mladih ljudi koja se, kao i celokupni rad PLAVOG pozorišta, oslanja na iskustva nastala u istraživačkim procesima i laboratorijskom radu reformatora pozorista XX veka.
RADIONICA SAVREMENOG POZORIŠTA je jedan od programa edukacije PLAVOG pozorišta. U sezoni 2012/2013. radionica će se sastojati iz dve grupe polaznika. Nova grupa polaznika počinje sa radom 23. oktobra.
Voditelji radionice: Jelena Martinović, Maša Jelić, Marko Potkonjak, glumci
Supervizija: Nenad Čolić, reditelj
Adresa: Zgrada BIGZ-a, Bulevar vojvode Mišića 17, VI sprat
Prijave i informacije: 064 489 53 34, 064 492 66 81, plavopozoriste@hotmail.com


PLAVO pozorište - pozorišna laboratorija
Senjačka 3
11000 Beograd
Srbija
Tel: +381 64 489 5334
E-mail: plavopozoriste@hotmail.com
www.plavopozoriste.com

Нема коментара:

Постави коментар