16. 9. 2012.

Agencija za rasipanje novca: Potrošili za direktorov „audi“ više nego za projekte

(KOMENTARI ČITALACA)

Boki
Čekaj, imamo i AGENCIJU i KOMITET za bezbednost saobraćaja? Bravo političari, axaxaxxaaxxaxa.

Janko
pa dobro, sta sad, pa u corku. A moglo bi da mu se da deo nekog puta pa da recimo skida sprej farbu sa znakova i da mu to bude zaduzenje.

maja
Ne mogu cudom da se nacudim koliko je bahatosti i nepravde u ovom sistemu ! Kad ce se ova agonija zavrsiti?
Dokle cemo finansirati ovakav javašluk????

Pera
Kakva bre smena, kakva ostavka? Ovaj iako nije direktno ukrao, nenamenskim trosenjem je naneo stetu drzavi (tj. poreskim obveznicima). Dakle, oduzeti mu i rasprodati imovinu u visini nanete stete i namiriti stetu, a njega na robiju.
Dokle vise na smesnim kaznama?


Damjan
Ovakvim likovima treba dati zabranu i u mesnoj zajednici da im je zabranjeno da se zaposle u narednih sto godina a posle opet da se razmotri da li mogu da čuvaju ovce ili ne. Direktorčiću treba da te je sramota da izađeš na ulicu!!!!!!
Dokle će ovakvi nesposobnjakovići da se uhlebljuju u naše novčanike????

netrider
Koja smena? U zatvor s njim. Zatim:
1. ukinuti bar 100 agencija i otpustiti zaposlene.
2. ukinuti sva službena vozila u preostalim agencijama i ostalim institucijama od kojih nema nikakve društvene koristi, i uvesti službene bicikle, pa nek' se vozikaju.

memorija
Dakle, sta se ceka? Ja sam ih zvao da se zalim da je zuta traka kod Sajma nebezbedna, a da nas kamera samo hvata, oni nisu umeli da se povezu izmedju sebe ko je za to nadlezan. Na svu srecu, u policiji ima pametnih ljudi, uvazili su nam zalbu na snimak i kaznu nismo platili, a zuta traka je sada drasticno drugacije organizovana i bolja za sve vozace. Covek prima 200 hiljada dinara, vozi se audijem, zasto mora audi, ne shvatam??? Opel Insignia full nova 20 hiljada evra, gospodski auto, kvalitetan, pravi Svaba, mozes i mladu na svadbi da vozis sa njim, a vise nego duplo jeftiniji. I zasto Suzuki, nema sanse da su bili najpovoljniji, za te pare kupite golfove, Bog da vas vidi, kadar stici i uteci, bolje se prodaju posle.
Ali ne daju mito koliko neko hoce...

daba
i po stoti put cu napisati I SVE TO PO ZAKONU, mozemo samo da ih pljujemo po novinama i komentarima, niko od njih nikada nece zavrsiti u zatvoru jer su prvo zakoni upodobljeni pa je onda krenuto u pljacku ove zemlje!!! ali tako nam i treba, od jedne normalne i koliko toliko sredjene drzave vec 20 godina se kao narod trudimo da idemo sve dalje i dalje od normalnog zivota!

90te
Eto vam ga vas Nikolic.
Dok je Tadic vladao nije ni bilo agencija, a cim su dosli naprednjaci odmah su pocele ovakve stvari da se desavaju. Za vreme vladavine demokrata nije bilo poskupljenja, nestasica ulja i svih onih desavanja iz devedesetih u koje nas Toma vraca.
Trazili ste gledajte.

pdv
da su ove pare iskoristili da poprave semafore,obnove vertikalnu i horizontalnu signalizaciju,ali moraju direktori da prate trendove pa ja bi u svakom javnom i drzavnom preduzecu oduzeo sve automobilie i prodao i da voze punta ,luksuzi auto samo za predsednika i jos par ministara a svi u punta jer je to kako rekose domaci auto sram da vas bude kakav saric,i ostali pa drzavni aparat je vise pokrao nego svi koji sede po zatvorima

Molder
Ih al cete mu naskoditi sa smenom.Da je neki jadnik ukrao hleb iz prodavnice povlacili bi ga po sudovima kao najgoreg kriminalca i milicija bi mu visila na vratima kuce svaki dan a ove smenis i super.Ma sve mu zapleniti i robija bre odma ali odma u rudnik da odradi ostatak, pa da vidimo sledeceg kad dodje dali ce biti isti ili ce razmisliti.Iako smo svedoci da u ovoj drzavi ako imas pare nema da brines, platis i miran samo sirotinja zaglavi robiju i to uglavnom nizasta.


(izvor --- BLIC)

Нема коментара:

Постави коментар