29. 6. 2018.

BILLY IDOL NASTUPA SUTRA NA GITARIJADI U 23H


Obožavaoci plavokose rock zvezde i čelnici Gitarijade bili su duboko zabrinuti zbog nastupa Idola na ovogodišnjoj Gitarijadi, s obzirom da je zbog upale sinusa otkazao već dva koncerta na evropskoj turneji – nakjučerašnji u Regensburgu i sinoćnji u Padovi.

Billy je inače poznat kao muzičar koji retko otkazuje svoje koncerte, a u izvinjenju koje je javno uputio svojim italijanskim i nemačkim fanovima, naveo je da je ipak morao da otkaže pomenute nastupe zbog infekcije sinusa i pluća.

Ipak, uz nadljudske napore i očiglednu privrženost srpskoj publici, Idol je odlučio da nastupi sutra na Gitarijadi u Zaječaru, uz molbu da se vreme njegovog koncerta pomeri sat ranije tj. na 23h.

S obzirom da je ulaz na Gitarijadu besplatan i da je ovo prvi koncert kojim će Billy nastaviti svoju evropsku turneju, interesovanje fanova je ogromno, a javio se veliki broj obožavalaca iz inostranstva, pa organizatori savetuju da se na vreme stigne u Zaječar.

Kako meteorolozi najavljuju konačno razvedravanje i sunce za sutra, verujemo da će Billy Idol napraviti spektakl na Kraljevici i time samo potvrditi svoj status jednog od najboljih live muzičara na svetu.

Нема коментара:

Постави коментар