17. 7. 2016.

14. Šabački letnji festival


Četrnaesto po redu izdanje Šabačkog letnjeg festivala održaće se od 29. do 31. jula na Šabačkoj tvrđavi. Na Jelen Main Stageu nastupiće Bajaga i instruktori, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Who See, Marčelo i Napeti Quintet, Ničim izazvan, Atheist Rap i V.I.P, dok vas na Party Areni očekuju Darren Emerson, Marko Nastić, Lea Dobričić, Martijn Ten Velden, The Beatshakers, Calvera & Manya i GroovyMan.
Šabački letnji festival je muzička manifestacija koja se tradicionalno održava na Šabačkoj tvrđavi svakog leta još od 2003. godine i okuplja brojne poznate pop-rock-punk bendove i DJ-eve iz Srbije i regiona. Do sada je ugostio preko 150 izvođača, uz posebno zalaganje za afirmaciju mladih bendova.
Ove godine je MTV, kao najpoznatiji muzički kanal na svetu, preuzeo organizaciju Šabačkog letnjeg festivala. Muzički program ovogodišnjeg ŠLF-a odvijaće se na dve bine - Jelen Main Stageu i Party Areni, a biće predstavljen i raznovrsni i zanimljivi prateći sadržaji koji će se sastojati od radionica, zona za odmor, food cornera, Guitar Hero kutka, tezgi sa rukotvorinama, starim pločama...
U prodaju je pušten ograničen broj karta po ceni od 800 dinara za tri dana festivala sa uključene tri konzumacije i od 1500 dinara, koje uključuju tri dana kampa, festivalsku kartu i tri konzumacije.
Požutite i nabavite vašu ulaznicu na vreme po promotivnoj ceni!

Нема коментара:

Постави коментар