15. 3. 2017.

Sceniranje #2, petak 17. mart 15-16h

U petak, 17. marta, od 15 do 16 časova na www.radioaparat.com slušajte novo izdanje emisije “Sceniranje – skeniranje scene” koju uređuje i vodi tim Asocijacije Nezavisna kulturna scena Srbije.
Predstavićemo novi, peti broj “Maneka”, magazina nezavisne kulture koji izdaje Asocijacija NKSS, a ovoga puta je tematski posvećen ozbiljnom problemu finansiranja nezavisne kulturne i umetničke produkcije.
O rezultatima velikog istraživanja o socio-ekonomskom statusu aktera nezavisne kulture, famoznoj budžetskoj liniji 481, alternativnim izvorima finansiranja, dilemama same scene u pogledu mogućeg funkcionisanja, borbi kolega u Novom Sadu za promenu stanja - posebno u kontekstu titule evropske prestonice kulture, kao i o drugim temama novog “Maneka”, razgovaramo sa urednicama Vesnom Tašić iz ZMUC-a i Vesnom Milosavljević iz SEEcult-a.
Uz osvrt na proteklu nedelju i najavu događaja koje ne bi trebalo propustiti do narednog petka i novog “Sceniranja”, slušaćemo i muziku u izboru grafičkog dizajnera Maneta Radmanovića, autora vizuelnog identiteta “Maneka”. 
Scenu skeniraju Luka Knežević Strika i Iva Čukić.
Čujemo se u petak u 15!

Нема коментара:

Постави коментар