13. 3. 2017.

Kezz: Spoj izvornog i modernog u novom singlu "Nema mog dragana"


Tamara Ristić publici poznatija kao Kezz predstavlja svoj prvi singl "Nema mog dragana" kojim najavljuje svoj debitantski album koji će ovog proleća biti objavljen za izdavačku kuću Mascom Records.
Nakon što je prošle godine pobedila na regionalnom konkursu "Ženski element", koji organizuju Mascom Records i Mikser festival, karijera mlade Tamare Ristić, poznatije publici kao Kezz, u kontinuiranom je usponu. Tamara je poslednjih nekoliko meseci zajedno sa Markom Miloševićem (MKDSL) u studiju radila na svom prvom albumu, a pesma "Nema mog dragana" je prvi singl koji najavljuje ovaj jedinstveni projekat na ovim prostorima.
Svoj autorski projekat Kezz je pokrenula krajem 2014. godine objavljivanjem prvog singla "Moma" koji je ušao u najuži izbor od tri pesme na konkursu World Music Network-a iz Londona. Tamara nastupa sama, uz looper, klavijaturu i melodiku stvarajući jedinstven muzičko-scenski performans. Kezz uspešno spaja elektronski pop zvuk i world music, a svoj stil opisuje kao spoj prirodnog i elektronskog, izvornog i modernog.

Publika će imati priliku da čuje Kezz 25. marta u Elektropioniru i da se uveri u njenu potpunu muzičku unikatnost! Kezz će publiku upoznati sa pesmama sa predstojećeg albuma, a u tome će joj pomoći i specijalni gost iznenađenja!

Pratite Kezz na njenoj oficijalnoj Facebook stranici i YouTube kanalu, a više informacija o samom nastupu možete pronaći na ovom linku.

Нема коментара:

Постави коментар