5. 3. 2015.

LAST MINUTE: KONKURS GOLUB 2015





Gradska biblioteka Karlo Bijelicki u Somboru raspisuje konkurs za neobjavljen rukopis prve knjige. Nagrada pobedniku na konkursu je objavljivanje knjige, organizacija promocija nagrađene knjige i prezentacija/inicijacija autora u književno stvaralačke tokove sprovodeći programe predstavljanja knjige u Gradu Somboru i drugim gradovima.

Konkurs je namenjen autorima koji pišu na srpskom jeziku, starosti do 40 godina. Primaju se zbirke pesama, zbirke pripovedaka i romani. Jedan autor može poslati jedan rukopis. Mogu se slati radovi koji su učestvovali na prošlogodišnjem konkursu.

Rukopisi se šalju elektronskom poštom na konkursgolub@gmail.com u dva mejla. Prvi mejl treba da bude naslovljen nazivom dela i potpisan šifrom. Drugi mejl treba da bude naslovljen nazivom šifre i da sadrži ime i prezime, adresu, kontakt telefon, mejl i kratku biografiju. Radove slati u Word formatu, ne u PDF.

Konkurs je otvoren od 01. februara do 15. marta 2015. godine.

Rezultati će biti objavljeni do 1. juna na internet prezentaciji Gradske biblioteke Karlo Bijelicki - www.biblioso.org.rs, kao i na sajtovima  www.konkursiregiona.net i www.prozaonline.com. Odluku o nagradi donosi tročlani žiri u sastavu: Jovan Zivlak, predsednik, Nada Dušanić i Vladimir Jerković.

Нема коментара:

Постави коментар