9. 3. 2015.

Slađana Milošević zvezda pete epizode velike hrvatske TV serije CRNO - BIJELI SVIJET




Slađana Milošević je ključni lik u petoj epizodi hrvatske TV serije CRNO BIJELI SVIJET o 80tim godinama, koja će se premijerno emitovati u ponedeljak 9. marta na HRT1, od 20 časova, sa reprizom sutradan od 15:30 časova. Njen lik dočarava domaća glumica Jelena Gavrilović. Jednu od glavnih uloga u serijalu sjajna Anica Dobra, a sama Slađana igra cameo ulogu na kraju pete epizode.

Size 5. epizode: Unin sastav je dobio priliku da za Dan mladosti nastupi na koncertu mladih sastava iz cele zemlje u beogradskom SKC-u. U Beograd  ih, u kombiju pozajmljenom u preduzeću, vozi Jura, a s Jagodom su, u drugom autu, u Beograd krenuli Žac i Nenad koji žele gledati susret Crvene zvezde i Dinama u finalu fudbalskog  kupa. U isto vreme u Beograd stiže i Kipo koji je završio služenje vojnog roka te na "proputovanju" želi napraviti intervju s novom domaćom rock zvezdom, Slađanom Milošević. U pomoć mu, zahvaljujući malom lukavstvu (uredniku je najavio prilog o kolonama ispred Kuće cveća) stiže i Žungul, no njihovo "druženje" sa Slađanom završava se u grotesknom stilu, baš kao i epizoda u SKC-u gde Una i prijatelji susreću neke od budućih zvezda novog talasa.

Slađana Milošević – Amsterdam 

Uloge:  Filip Riđički (Kipo), Slavko Sobin (Žungul), Jelena Miholjević (Ksenija), Franjo Kuhar (Dominik), Sreten Mokrović (Jura), Anica Dobra (Jagoda), Karlo Maloča (Žac), Kaja Šišmanović (Una), Elizabeta Kukić (Dunja) i drugi.
Scenario:  Igor Mirković
Autor:  Goran Kulenović
Reditelj:  Igor Mirković
Producent:  Ivan Maloča
Produkcija:  Interfilm za HRT
Urednik:  Hrvoje Ivanković



Нема коментара:

Постави коментар