14. 3. 2015.

Emitovana epizoda hrvatske serije CRNO BIJELI SVET u kojoj ključnu ulogu igra Slađana Milošević





Emitovana je peta epizoda hrvatske TV serije CRNO BIJELI SVIJET na prvom programu HRT u kojoj je centralna priča i ključno mesto pripalo Slađani Milošević. Njen lik dočarava domaća glumica Jelena Gavrilović. Najgledanija epizoda pomenute serije naišla je na velike simpatije i oduševljenje kod hrvatske publike, ostaje da vidimo kakav će odjek i komentare izazvati kod publike u Srbiji. Jednu od glavnih uloga u serijalu sjajna Anica Dobra, a sama Slađana igra cameo ulogu na kraju pete epizode.


Siže 5. epizode: 
Unin sastav je dobio priliku da za Dan mladosti nastupi na koncertu mladih sastava iz cele zemlje u beogradskom SKC-u. U Beograd  ih, u kombiju pozajmljenom u preduzeću, vozi Jura, a s Jagodom su, u drugom autu, u Beograd krenuli Žac i Nenad koji žele gledati susret Crvene zvezde i Dinama u finalu fudbalskog  kupa. U isto vreme u Beograd stiže i Kipo koji je završio služenje vojnog roka te na "proputovanju" želi napraviti intervju s novom domaćom rock zvezdom, Slađanom Milošević. U pomoć mu, zahvaljujući malom lukavstvu (uredniku je najavio prilog o kolonama ispred Kuće cveća) stiže i Žungul, no njihovo "druženje" sa Slađanom završava se u grotesknom stilu, baš kao i epizoda u SKC-u gde Una i prijatelji susreću neke od budućih zvezda novog talasa.


Uloge:  Filip Riđički (Kipo), Slavko Sobin (Žungul), Jelena Miholjević (Ksenija), Franjo Kuhar (Dominik), Sreten Mokrović (Jura), Anica Dobra (Jagoda), Karlo Maloča (Žac), Kaja Šišmanović (Una), Elizabeta Kukić (Dunja) i drugi.

Scenario:  Igor Mirković

Autor:  Goran Kulenović

Reditelj:  Igor Mirković

Producent:  Ivan Maloča

Produkcija:  Interfilm za HRT

Urednik:  Hrvoje Ivanković

Нема коментара:

Постави коментар