5. 2. 2017.

S.R.C.E. na Pločniku ~ by House of Flamingo


S.R.C.E. na Pločniku ~ by House of Flamingo
14.02.2017. | Pločnik, Međimurska 21 | 21 h

Ovog Valentinova oduprite se opresivnoj šlapi najstresnijeg izmišljenog blagdana. House Of Flamingo poziva na S.R.C.E. – podjednako sladunjavu „proslavu“ dana ljubavi i zaljubljenih kao i onih koji uz smijeh žele zaboraviti na zadnju veliku pogrešku u svom životu.

Posebno za ovu priliku HoF tranđeli simboličnog akronima S.R.C.E. – Spazam Orgazam, Roxanne, Colinda Evangelista i Entity samostalne nastupe zamijenit će nikad izvedenim duetima inspiriranim klasičnim i suvremenim ljubavnim pričama. Sve prisutne prostrijelit će uspješnicama pop kulture i brodvejskih pozornica poput Kupidove strijele: u čušpajzu ljubavi, mržnje, scissoringa, slatkih odvratnoća, tinejdžerske zaluđenosti i romantičnih tragedija. Kao pojačanje ove ljubavne fantazije pridružit će im se i baby tranđeo Lana Galore.

Kolektiv House of Flamingo od 2014. djeluje s ciljem promocije queer kulture i naslijeđa, te promicanja suvremenih oblika queer umjetničkih izričaja. Poseban naglasak stavljaju na osnaživanje lokalne i regionalne drag scene te postizanju društvene vidljivosti rodno varijantnih identiteta i queer umjetničkih praksi.

Upad na S.R.C.E. je besplatan, poklon publici zbog opetovane podrške koju kolektiv dobiva već gotovo četiri godine. Valentinovo u Pločniku dokazat će da nije važno jeste li s kim, već s kim ste i gdje. Neka to bude na udarima smijeha, glamura i sirovih strasti pod svjetlima reflektora u Pločniku. Uputite se stoga 14.2. na set romantične komedije i to baš one za koju se kunete da je niste pogledali i čiju glavnu glazbenu temu još uvijek pjevušite pod tušem. 

DRESSCODE: We're gonna dress you up in our love. Donje rublje je opcionalno. Perike će vam svakako odletjeti ako ih ne pričvrstite. 

S.R.C.E. u Pločniku dio je godišnjih aktivnosti udruge Flamingo. Program je financijski podržao Ured za kulturu Grada Zagreba, a logistički Pločnik. Produkciju programa provodi najružičastija umjetnička kuća, House of Flamingo.

Za više informacija pratite:
House of Flamingo Facebook: http://on.fb.me/1HuAGKj
Facebook event: http://bit.ly/2kt9S7p

House of Flamingo je i na:

Нема коментара:

Постави коментар