17. 8. 2015.

TONČI I MASSIMO SNIMILI SPOT ZA HIT "FUMAN"




„Fuman”, duet s kojim su Tonči i Massimo osvojili publiku pre mesec dana, dobio je i svoje video izdanje. Režiser i scenarisa spota je i ovog puta Marijo Grabovac koji je spot snimio na samo jednoj lokaciji, ali s interesantnom radnjom. Duhovita pesma o nesrećnoj ljubavi za koju je tekst napisala Vjekoslava Huljić, vrlo brzo je postala hit, a Tončijev i Massimov "sudar" jedan od najintresantnijih saradnji u poslednje vreme.  Da je i svojim solo projektom u potpunosti uspeo, pokazuju i sve učestaliji nastupi Tončija i njegovog Madre Badessa benda, jer posle odličnog koncerta na „Letnoj pozornici“ u Opatiji, nedavno su nastupili i u primoštenskoj Aurori, jednoj od najposećenijih diskoteka na Jadranu.
Nedavno je Kroacija rekords izdala Tončijev dvostruki „The best of“, na kome se nalaze odlični hitovi s dva studijska albuma "Ka hashish" i "Panika" uz dva nova singla, "Nisam papak" i aktuelni "Fuman" u duetu s Massimom.  Tončijev CD + DVD "The best of" s hitovima među kojima su: "Providenca", "Doma gren", "Ariva san", "Amerika", "Ajvar", "Gamele", "Ja san rojen da mi bude lipo", "Fuman", "Nisam papak" i bonusi "Delirium tremens", "Mafia" i "Lonely" na engleskom jeziku, uz spomenuti dokumentarni film, album je za sve generacije i one koje opušta mediteranski zvuk.
  Aktuelni hit "Fuman" potražite na singlovi.crorec.hr, a spot pogledajte na YouTube-u:



CD i DVD "The best of" po ceni od 1100 dinara možete kupiti u Jugotonu (nušićeva 27), na ostalim prodajnim mestima te na:

    Amazon:
 http://www.amazon.com

Нема коментара:

Постави коментар