16. 8. 2015.

Teatar Le Studio iz Beograda organizuje audiciju za glumce za novu predstavu!


Audicija će biti u formi trodnevne radionice (od 7.9. do 9.9.2015.) nakon čega će izabrani glumci biti pozvani na probe za novu predstavu koje će se realizovati u periodu od 27.9. do početka novembra.

NAČIN PRIJAVE:
Možete se prijaviti ukoliko ste profesionalni glumac ili glumica ili se poslednje tri godine aktivno amaterski bavite glumom.
Prijavu ćete kompletirati tako što ćete popuniti obrazac, i poslati biografiju i fotografiju na mejl: lestudio.kpf@gmail.com (u Subject-u navesti:Glumac) do 3.9.2015.
Odabrani kandidati će biti pozvani da učestvuju na audiciji /radionici.
Obrazac ćete pronaći na ovom linku : https://docs.google.com/forms/d/1jSQBInGA90UxZOMic0VXqsTJRw6xoPCoTbSPouwj7UI/viewform?usp=send_form

O TEATRU LE STUDIO:
Le Studio je kamerni teatar u Beogradu koji sa redovnim repertoarom postoji od februara 2013. godine. Osnovao ga je i vodi francuski reditelj Jean-Batiste Demarigny. Le Studio okuplja pre svega mlade pozorišne umetnike koji žele da pozorište rade beskompromisno i posvećeno, sa svešću o svojoj odgovornosti koju imaju kao kulturni i javni akteri u društvu.
Ovaj tim je do sada realizovao 7 premijera, mnogo značajnih gostovanja u zemlji i inostranstvu i edukativnih sadržaja za profesionalce i amatere svih uzrasta.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete deo Le Studija, ili bar zavirite i upoznate se sa timom i načinom rada, radionica je odlična prilika.

Više informacija o teatru Le Studio možete pronaći na:

Нема коментара:

Постави коментар