27. 9. 2010.

EUROPOPMUSIC je izabrao Aleksandru Slađanu Milošević za umetnika meseca

EUROPOPMUSIC, web portal posvećen posebnim i najboljim umetnicima Evrope, baziran u Holandiji, izabrao je Aleksandru Slađanu Milošević, za umetnika meseca. Uredništvo Euro Pop Music-a je kreiralo Slađanin profil, svrstavajući je u umetnike ispred svog vremena, prepoznavajući njenu autentičnost i stavljajući je iznad Lady Gage i sličnih umetnika koji su decenijama kasnije pošli putevima koje je Slađana trasirala.
Slađanin profil predstavlja njene umetničke inovacije, borbu protiv hipokrizije i zalaganje za umetnički i opšti napredak, njen sukob sa sredinom, upornost i istrajnost u predstavljanju vizija drukčijeg sveta za koji se bori. Euro Pop Music navodi njenu borbu za protiv piraterije i za zaštitu autorskih prava, kao i nagrade koje joj je država Srbija dodelila za zasluge i nesebičan doprinos razvoju i širenju kulture.
Uredništvo Euro Pop Music-a je sa makedonskog jezika, na engleski prevelo i objavilo, nedavni intervju umetnice za makedonski magazin “Utrenje”, time dalje obrazlažući svoj izbor Aleksandre Slađane Milošević za umetnika meseca.

(Linkovi sa pomenutim informacijama EUROPOPMUSIC-a:
--- http://www.europopmusic.eu/
--- http://www.europopmusic.eu/Newsletters/Profiles_news/News2010_2.html#Artist_september2010
--- http://www.europopmusic.eu/Newsletters/Interviews_2010.html#Interview_Sladjana_Milosevic2010)

Нема коментара:

Постави коментар