25. 5. 2015.

Škrabica u KSET-u, srijeda 27.5.

Nakon dugogodišnje rezidencije u Booksi, glazbeni program Škrabica 27.5. ide na izlet u KSET.

U goste nam dolazi Radost! koja će, uz stare pjesme, predstaviti i materijal za budući album. Radost! je osnovana 2007. godine i danas radi u postavi Dimitrij Petrović – bubanj, Branko Bogunović – vokal i gitara, Goran Bogunović – gitara i vokal, te Dino Kraljeta - bas. Dosad su objavili tri albuma: Radost! oslobađa (2007.), Radost! si i u Radost! ćeš se pretvoriti (2009.), Radost! jede svoju djecu (2013.) te jedan live EP.
Članovi benda stoje iza Studija Radost!, u kojemu su nastajali i nastaju dijelovi opusa sastava Seine, Svemir, Rusti, Vlasta Popić, Felon i Miki Solus, kao i emisija Soundset Sessions posvećena promociji nove glazbene scene živim svirkama koje se emitiraju na radiju. Osim toga, surađivali su i nastupali s Ilegalnim poslastičarima i Škartom, a članove dijele s grupama U pol 9 kod Sabe i Vlasta Popić.

Prije Radosti! nastupit će David Alanović - mladi muzičar koji je svoje pjesme počeo stvarati već s jedanaest godina. Danas je nešto stariji i frontmen je benda Mr. Albino koji se na glazbenu scenu počeo probijati prije otprilike dvije i pol godine i na tom putu pobrao brojne pohvale. Ovaj će put David odsvirati nekoliko svojih stvari, ali solo, bez benda.

Kao što je uobičajeno za Škrabicu, upad je besplatan, a sav novac koji se skupi za vrijeme koncerta ide izvođačima.

Ulaz se otvara u 20.00 sati.
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Нема коментара:

Постави коментар