6. 3. 2010.

Posle 26 godina prva rok dama Slađana Milošević , ponovo izvela “Princezu”


Slađana Milošević se upravo vratila sa snimanja svog TV šoua za nacionalnu televiziju Bosne i Hercegovine BHRT koji ce biti prikazan u nedelju 14. marta u 21.00, u emisiji pod nazivom “Kod kuće je najbolje“. BHRT je poziv za šou, Slađani uputila pre više meseci ali je čuvena muzičarka tek nedavno pronašla vremena za realizaciju ove ideje.
U okviru šou programa, Slađana Milošević je sa svojim bendom, uživo izvela sedam muzickih numera, od kojih je jedna bila i kompozicija “Princeza”, duet sa Dadom Topićem. Ponovno izvođenje ove kompozicije, posle perioda od 26 godina, izazvalo je veliku pažnju javnosti čitavog Balkanskog regiona. Kompozicija “Princeza” je inače bila premijerno izvedena na jugoslovenskom takmičenju za pesmu Evrovizije, u Skoplju 1984. godine, gde je Slađana sa Dadom, posle učešća sa kompozicijom „Recept za ljubav“ 1981. godine, po drugi put bila predstavnik Srbije.
Posle snimanja TV emisije, Slađana i Dado su 23. februara, izveli zajednički koncert u sarajevskom klubu “Sloga”, kome je prisustvovala i u koncertu uživala, ovim umetnicima više decenija verna publika.

Нема коментара:

Постави коментар