19.08.2020.

Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije -- POZIV ZA PRIJEM NOVIH ČLANOVA


Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije  (NKSS) raspisuje konkurs za prijem novih članica. Sva zainteresovana udruženja, inicijative i pojedinci koji ispunjavaju opšte uslove o članstvu iz Statuta NKSS, mogu se prijaviti za prijem u Asocijaciju.

Konkurs je otvoren
od 23. juna do 10. septembra 2020. godine.

Uredno popunjene prijave koje se sastoje od pristupnice i dve preporuke, potrebno je poslati na adresu koordinator@nezavisnakultura.net
O prijemu novih članova odlučivaće se na redovnoj godišnjoj Skupštini Asocijacije u drugoj polovini septembra 2020. godine u Beogradu, a rezultati će biti objavljeni na web strani Asocijacije najkasnije 10 dana po završetku Skupštine.

Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije je saradnička platforma organizacija, inicijativa i pojedinaca u oblasti kulture i umetnosti u Srbiji, koja kroz realizaciju i razmenu programa u zemlji i inostranstvu, aktivnosti jačanja sopstvenih kapaciteta i kapaciteta svojih članica, kao i kroz dijalog sa donosiocima odluka na svim nivoima, teži da promoviše razvoj inovativnih i kritičkih umetničkih praksi, da utiče na kulturnu politiku i druge javne politike koje su s njom u vezi, da doprinese decentralizaciji kulture u Srbiji i uspostavljanju regionalne kulturne saradnje u Jugoistočnoj Evropi.

1 коментар:

  1. Kako se slažu decentralizacija i sloboda sa obaveznom preporukom (najmanje dve ) članice Asocijacije ? ;)

    ОдговориИзбриши