23.04.2019.

Preminuo glumac Igor Pervić

Preminuo glumac Igor Pervić

 Politika pre 1 sat
Posle duge i teške bolesti, glumac Igor Pervić preminuo je jutros u 8.30 u svom stanu, potvrdili su Tanjugu u Pervićevoj porodici.
Pervić je rođen Beogradu 29. oktobra 1967. godine i završio je Fakultet dramskih umetnosti, prenosi Tanjug. Glumio je u mnogim filmovima kao što su „Crni bombarder”, „Lajanje na zvezde”, „Bure baruta”, „Sivi dom” i poznatim... »

Već sa sedam godina je počeo da glumi, a govorio je da je talenat nasledio od majke

 B92 pre 1 sat
B92: Već sa sedam godina je počeo da glumi, a govorio je da je talenat nasledio od majke
Popularni srpski glumac Igor Pervić, koji je preminuo danas u 52. godini ostaće upamćen po brojnim ulogama na malim i velikim ekranima. U glumačke vode zaplovio je već u sedmoj godini.
Tada se oprobao u TV drami "Porodični orkestar", kada je zaigrao uz Petra Božovića, Rahelu Ferari i Oliveru Marković. Već sa 18 godina igrao je maldog pesnika u "Slučaj laze Kostića". Prošlo je više od tri decenije kada je ponovo... »

Ovde već dugo, dugo caruje nekultura: Pokojni Igor Pervić je ovako nekada govorio o glumi, a evo šta mu je bila privilegija!

 Kurir pre 1 sat
Igor Pervić koji je umro danas u 52. godini, ostao je zapamćen po ulozi u filmu "Doba Dunđerskih", a govorili su mu je savršeno pristajao lik Laze Kostića.
Pokojni glumac je tada istakao šta misli o kulturi u današnje vreme. "Velika je odgovornost igrati čoveka koji je stvarno postojao i bio toliko briljantnog uma i pera da možete da mu pozavidite. Toga sam ovog puta bio apsolutno... »

Preminuo glumac Igor Pervić

 Danas pre 1 sat
Glumac Igor Pervić preminuo je u 52. godini, u svom stanu, prenose beogradski mediji.
Rođen je u Beogradu 29. oktobra 1967. godine. Sa sedam godina dobio je svoju prvu ulogu u filmu Porodični orkestar. Glumio je u mnogim filmovima kao što su „Crni bombarder“, „Lajanje na zvezde“, „Bure baruta“, „Sivi dom“ i... »

Preminuo glumac Igor Pervić

 RTV pre 1 sat
RTV: Preminuo glumac Igor Pervić
BEOGRAD - Posle duge i teške bolesti, glumac Igor Pervić preminuo je jutros u 8.30 u svom stanu, potvrdili su Tanjugu u Pervićevoj porodici.
Pervić je rođen Beogradu 29. oktobra 1967. godine i završio je Fakultet dramskih umetnosti. Glumio je u mnogim filmovima kao što su "Crni bombarder", "Lajanje na zvezde", "Bure baruta", "Sivi dom" i poznatim serijama "Ranjenik",... »

Preminuo glumac Igor Pervić

 Dnevnik pre 1 sat
Posle duge i teške bolesti, glumac Igor Pervić preminuo je jutros u 8.30 u svom stanu, potvrdili su Tanjugu u Pervićevoj porodici.
Pervić je rođen Beogradu 29. oktobra 1967. godine i završio je Fakultet dramskih umetnosti. Vest o smrti potvrdila je njegova bivša devojka Jovana Petrović, koja je na društvenoj mreži objavila zajedničku fotografiju. “Moja... »

Нема коментара:

Постави коментар