1. 3. 2019.

"Poslednji Srbin u Hrvatskoj" večeras premijerno na Festu

RTV: "Poslednji Srbin u Hrvatskoj" večeras premijerno na Festu (VIDEO)














BEOGRAD - Bankrot Hrvatske, Velika Slovenija, Srbi imuni na ugrize Zombija...sve je to moguće u filmu "Poslednji Srbin u Hrvatskoj" reditelja Predraga Ličine koji je danas u prostorijama EU info centra razgovarao sa ljubiteljima filma o nastajanju njegovog kinematografskog prvenca.

Moderator razgovora bio je novinar i publicista Dragan Jovanović, a sa publikom u EU info centru je razgovarala i Hristina Popović, glavna protagonistkinja filma "Poslednji Srbin u Hrvatskoj". Film čija je projekcija zakazana za... »

"Poslednji Srbin u Hrvatskoj" večeras premijerno na Festu

 B92 pre 10 sati
B92: "Poslednji Srbin u Hrvatskoj" večeras premijerno na Festu
Bankrot Hrvatske, velika Slovenija, Srbi imuni na ugrize zombija...sve je to moguće u filmu "Poslednji Srbin u Hrvatskoj" reditelja Predraga Ličine, koji je danas u prostorijama EU info-centra razgovarao sa ljubiteljima filma o nastajanju njegovog kinematografskog prvenca.
Moderator razgovora bio je novinar i publicista Dragan Jovanović, a sa publikom u EU info-centru je razgovarala i Hristina Popović, glavna protagonistkinja filma "Poslednji Srbin u Hrvatskoj". Film čija je projekcija zakazana za... »

Poslednji Srbin u Hrvatskoj premijerno na Festu (video)

 Dnevnik pre 11 sati
BEOGRAD: Bankrot Hrvatske, Velika Slovenija, Srbi imuni na ugrize Zombija...sve je to moguće u filmu "Poslednji Srbin u Hrvatskoj" reditelja Predraga Ličine koji je danas u prostorijama EU info centra razgovarao sa ljubiteljima filma o nastajanju njegovog kinematografskog prvenca.
Moderator razovora bio je novinar i publicista Dragan Jovanović, a sa publikom u EU info centru je razgovarala i Hristina Popović, glavna protagonistkinja filma "Poslednji Srbin u Hrvatskoj". Film čija je projekcija zakazana za... »

Нема коментара:

Постави коментар