11. 1. 2019.

Počinje 12. "Kustendorf"

Počinje 12. "Kustendorf"

 RTV
RTV: Počinje 12. "Kustendorf"














DRVENGRAD - Dvanaesti Međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf" počinje danas na Mećavniku, a među gostima će biti glumci Mat Dilon, Stana Katić, Slavko Štimac, Serđi Lopez, Marčelo Fonte, kao i drugi renomirani umetnici.

Festival će svečano otvoriti ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević i osnivač festivala Emir Kusturica, posle čega će biti prikazan njegov film "Pepe, jedan uzvišeni život", dokumentarac posvećen Hozeu Muhiki, koji... »

Štimac: Najvažnije da su emocije koje ostavljate istinite

 Večernje novosti pre 1 sat
Slavnom glumcu Slavku Štimcu posvećena je "Retrospektiva velikana" na 12. Međunarodnom filmskom i muzičkom festivalu Kustendorf i ovogodišnji je laureat "Nagrade za buduće filmove"
Slavnom glumcu Slavku Štimcu posvećena je "Retrospektiva velikana" na 12. Međunarodnom filmskom i muzičkom festivalu Kustendorf i ovogodišnji je laureat "Nagrade za buduće filmove", za koju kaže da je najbolje priznanje, jer je... »

Slavko Štimac na kustendorfu: Osećam se odlično! Hvala Emiru! (kurir TV)

Kurir pre 2 sata

Međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf", dvanaesti po redu, počinje danas, a na zavejani Mećavnik došli su brojni gosti, glumaca Stana Katić, Slavko Štimac, Slobodan Despot, Tankrede Ramonet, kao i mnogi drugi renomirani umetnici. Domaćin festivala Emir Kusturica rekao je da je... »

Dvanaesti međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf" počinje danas, a na zavejani Mećavnik došli su brojni gosti, glumaca Stana Katić, Slavko Štimac, Slobodan Despot, Tankrede Ramonet, kao i mnogi drugi renomirani umetnici. Domaćin festivala Emir Kusturica rekao je da je Kustendorf dokaz... »

Kustendorf - utopijsko selo gde se najbolji meri po različitosti

 Dnevnik pre 3 sata














DRVENGRAD: Dvanaesti Međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf večeras će otvoriti dokumentarni film „Pepe, jedan uzvišeni život“, a reditelj Emir Kusturica kaže da je to rezultat ogromne inspiracije jednom životnom pričom, koja je završila političkom karijerom, a pre toga imala put poput onih junaka iz sedamdesetih godina.
Svega je tu bilo i anarhizma i pljačke i takozvanog pozitivnog političkog banditizma, odbrane od vojne diktature i na kraju život krunisan idejom da kada predsednik odlazi, nacija plače, što mi na Balkanu ne možemo da zamislimo,... »

Danas počinje 12. „Kustendorf”

 Politika pre 11 sati
Dvanaesti Međunarodni filmski i muzički festival „Kustendorf” počinje danas na Mećavniku, a među gostima će biti glumci Mat Dilon, Stana Katić, Slavko Štimac, Serđi Lopes, Marčelo Fonte, kao i drugi renomirani umetnici. Festival će svečano otvoriti ministar kulture i informisanja Srbije Vladan... »

Нема коментара:

Постави коментар