18.11.2017.

Kampanja DA LI VAM JE POTREBAN REMONT?
REMONTOVANJE REMONTA


Još jedna kulturna inicijativa je u borbi za opstanak i pristojnije uslove rada. Remont - nezavisna umetnička asocijacija iz Beograda pokreće kampanju prikupljanja sredstava za REMONTOVANJE REMONTA. Akcija ima za cilj da alarmira širu zajednicu, lokalnu i internacionalnu i da pruži mogućnost svima onima koji smatraju ovakve inicijative vrednima i važnima da ih lično podrže i ne prepuštaju slučaju.

Trenutna materijalna kriza i punoletstvo u koje je Remont ušao u oktobru ove godine (osnovan je oktobra 1999.) su neposredan povod za pokretanje jedne opšte akcije „Da li vam je potreban REMONT?“ 

Istovremeno, nekada zapuštena ulica u najužem gradskom jezgru u kojoj je Remont smešten, nedavno je postala pešačka zona. Zgrada u kojoj se asocijacija nalazi uskoro postaje Zadužbina, a Remont ostaje zakupac dok god bude postojao. Novi ambijent traži i novo lice Remonta – treba srediti i označiti fasadu, srediti prostor, zameniti dotrajali mobilijar, tehničku opremu, alat za postavk izložbi. U planu je i neka vrsta umetničkog izloga, prodajnog salona kao i više sadržaja kojima se animira i javni prostor ulice. 

Kako donirati sredstva: 

- Donacije se mogu doneti lično u prostorije Remonta, Maršala Birjuzova 7
- Uplate na TEKUĆI RAČUN asocijacije: 205-5674-41
- Pokrenuta je internacionalna CROWDFUNDING KAMPANJA na platformi Indiegogo „Do You Need Remont – repair?“ https://igg.me/at/aR--fgUxQuU/x  

Pored doniranja velika usluga je i širenje informacija o Indiegogo kampanji  uz lični poziv i preporuka za doniranje – mailing liste i socijalne mreže!

LINK ZA KAMPANJU „Do You Need Remont – repair?“
 https://igg.me/at/aR--fgUxQuU/x  

1 коментар: