26.10.2017.

Mačka i tačka: naša odgovornost za napuštene životinje!


Mačka i tačka...: naša odgovornost za napuštene životinje / ponedeljak 30. oktobar, Zaokret

Vreme: 18h-23h

Grupa aktivistkinja i aktivista okupljenih oko edukativne kampanje „Kako da sestre to rade najbolje” Rekonstrukcije Ženski Fond poziva vas na akciju prikupljanja sredstava za napuštene i ulične životinje.

Cilj akcije je da se prikupe novčana i nenovčana sredstva za neformalnu grupu građanki i građana „Mačka i tačka...” iz Surčina koja, predvođena Aleksandrom Trajković Pavlović u ovom trenutku brine o preko 20 mačaka i 15 pasa. 

Sa idejom da razvijamo odgovornost prema životinjima, u toku večeri, organizujemo edukativno-zabavni program:

18h-20h Radionica za decu na temu „U susret Noći veštica”

20h-21h Razgovor sa Aleksandrom Trajković Pavlović i aktivistkinjama i aktivistima za prava životinja, i veterinarom Vladimirom Joksimovićem (Charlie & Graff)
21h-21:30h Marko Paunović: East landscapes
21:30h-23h Popdepresija/Kišobran DJs

ŠTA VI MOŽETE DA UČINITE?

Već od ponedeljka 23. oktobra, možete da donirate novac za neformalnu grupu građanki i građana „Mačka i tačka...” (kutija za priloge nalazi se na šanku Zakreta).

U ponedeljak 30. oktobra 2017. godine, u periodu od 18h do 23h, možete da:

- donirate novac za napuštene i ulične životinje da bismo se o njima brinuli na najbolji mogući način;

- donirate nenovčana sredstva poput ampula protiv buva i krpelja za mačke i pse, suve hrane, sosića i konzerva za mačke i pse, ogrlica za pse, transportera, prostirki (ćebići i jastučići...), tableta za parazite...

Naša ideja je da ovom akcijom pokažemo da je važno građansko samoorganizovanje za dobrobit životinja i da je važno da se razvije svest o odgovornom vlasništvu i odnosu prema životinjama.

Dođite, upoznajte Aleksandru Trajković Pavlović, upoznajte životinje o kojima se ona brine, razgovarajte sa nama, donirajte novčana ili nenovčana sredstva, uživajte u muzici...

Prikupljena sredstva idu isključivo za životinje o kojima brine Aleksandra Trajković Pavlović i grupa „Mačka i tačka...”, i po završetku akcije, obavestićemo javnost o rezultatima jer je važno da znamo gde idu naš novac i prilozi!

Pridružite nam se u Zaokretu 30. oktobra jer SESTRE TO RADE NAJBOLJE!
Нема коментара:

Постави коментар