07.11.2013.

Kaliopi u nedelju nastupa u Sava centruMakedonska pop diva spremna da Beogradu pokloni veče za pamćenje


Beograd, 7. novembar, 2013 - Makedonska pop diva Kaliopi će u nedelju 10. novembra u Sava centru održati veliki solistički koncert pred beogradskom publikom. Koncert u Beogradu deo je regionalne turneje "Melem" na kojoj poznata umetnica predstavlja novi istoimeni album.

Naziv turneje i albuma najavljuje upravo ono što Kaliopi ovom prilikom donosi beogradskoj publici, a kompletan nastup biće muzički obogaćen svirkom članova benda koji se ubrajaju medju najkvalitetnije regionalne muzičare. Album "Melem" odiše “Balkan soul pop” manirom, a izvesno je da će moćni vokal Kaliopi i ovog puta zadiviti beogradsku publiku.

Publika i muzički kritičari su "Melem" veoma pozitivno ocenili, dok se neretko o njemu priča i piše u superlativu uz konstatacije da predstavlja krunu karijere poznate pevačice koja je na prostorima bivše Jugoslavije zapamćena po uvek aktuelnim hitovima "Rodjeni" i "Kofer ljubavi" i javnost oduševila prošlogodišnjim nastupom na Evroviziji sa pesmom “Crno i belo”.

Ulaznice po ceni od 1700, 1900 i 2100 dinara mogu se kupiti na blagajni Sava Centra, u Jugotonu, kao i na svim Eventim prodajnim mestima.

U medjuvremenu je pristigao i novi spot za singl “Lokomotiva”, koji možete pogledati na sledečem linku:


Нема коментара:

Постави коментар